سوفل قلب

وال : سلام دکتر. خدا قوت. پسری 8ساله با قد 140 و وزن 38 کیلو دارم که به دلیل سوفل قلبی به متخصص قلب مراجعه کردیم. بعد از اکو معمولی و اکو کنتراست گفتن که مشکوک به سوراخ بین دهلیزی هست. برا اطمینان مراجعه کردیم فوق تخصص قلب اطفال. اکو داپلر انجام دادن. گفتن مشکوک به سوراخه و برا اطمینان باید برید اکو مری انجام بدین. سوالم اینه : آیا این مسئله ممکنه با اکو مری تایید نشه؟ یعنی بعد از اکو مری ممکنه دکتر بگه سوراخی وجود نداره؟ آخه دکتر میگفت از دو طرف که نگا میکنم سوراخی نمیبینم ولی از یه طرف معلومه و احتمالا متوسط یا بزرگ باشه. آیا همچین چیزی ممکنه؟ آیا اکو مری برا بچه ضرر داره؟ تشکر فراوان

بقیه در ادامه مطلب...

دکتر فریدون آشنایی : با اروزی سلامتی برای شما ، علت مشکوک بودن اکوهای شما بیشتر بخاطر وزن بالای شماست ، در هر حال اگر سوراخ بین دهلیزی نیز وجود داشته باشد نباید خیلی بزرگ و مسله ساز باشد ، چون اگر بزرگ بود زودتر از اینها علامت دار میشد و از طرفی تشخیص ان نیز راحتر بود .با توجه به اینکه یک بار اکو مری شده بار دوم باید توسط فرد مجرب انجام شود ، ضمنا درسته که در حین انجام اکو مری بیمار اذیت میشود و لی اغلب. اکو مری عارضه ای ندارد . موفق باشید  [ 1392-09-15 ] 

منبع:پزشک انلاین

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.
ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!